Welcome
Copyright © SirsiDynix. All rights reserved.
(Build horizon-8.0.1.5407)
Yarmouk University Library
العربية (السعودية)
English (United States)
Log in
Help
Welcome
Catalogue Search
Search Library Catalog
Simple
Advanced
Power Search
Community Resource
JOPULS
Search History
My List
My Account
Search
Options
Refine
Start Over
Show details
Hide details
Duplicate Items
Add to My List
Print
Sorts and Limits
Limits:
none
Public Display Only - Subject
Public Display Only - Item
Sorts:
Author
Publication Date
Publisher
Subject
Title
Select All
Results 1 - 4 of 4
1
.
Title:
الالبان ومنتجاتها: صناعيا ومنزليا واقتصاديا وصحيا/ محمد علي شاكر.
Author:
محمد علي شاكر.
Publication:
دار الفكر العربي، القاهرة ، مصر : 1984.
2
.
Title:
تطوير جبن مطبوخ قابل للدهن من الجبنة البيضاء المحلية (النابلسية) واللبنة / إعداد نزيه إبراهيم سليمان الخلايلة ؛ إشراف سلمى طوقان، محمد علي حميض.
Development of processed cheese spread from local white "nabulsi" cheese and Labneh
Author:
نزيه إبراهيم سليمان الخلايلة.
Publication:
1994.
3
.
Title:
اساسيات الحليب ومنتجاته: الجزء العملي/ أحمد منصور.
Author:
أحمد منصور.
Publication:
جامعة دمشق، دمشق: 1977.
4
.
Title:
انتاج اللبن واللحم/ تأليف مصطفى كمال حمادة.
Author:
مصطفى كمال حمادة.
Publication:
دار المطبوعات الجديدة، الاسكندرية ، مصر : غير محدد .
Results 1 - 4 of 4
Duplicate Items
Add to My List
Print
Sorts and Limits
Limits:
none
Public Display Only - Subject
Public Display Only - Item
Sorts:
Author
Publication Date
Publisher
Subject
Title