Welcome
Copyright © SirsiDynix. All rights reserved.
(Build horizon-8.0.1.5407)
Yarmouk University Library
العربية (السعودية)
English (United States)
Log in
Help
Welcome
Catalogue Search
Search Library Catalog
Simple
Advanced
Power Search
Community Resource
JOPULS
Search History
My List
My Account
Search
Options
Refine
Start Over
Show details
Hide details
Duplicate Items
Add to My List
Print
Sorts and Limits
Limits:
none
Public Display Only - Subject
Public Display Only - Item
Sorts:
Author
Publication Date
Publisher
Subject
Title
Title:
Effect of trisodium phosphate (TSP) or acetic acid (AA) stabilized in pea starch (PS) coating on microbial content and sensory properties of fresh chilled beef / by Hadeel Ma'moun AL-Kasassbeh ; Supervised by Prof. Dr. Basem Mohammed AL-Sawalha, Prof. Dr. Ghadeer Fawzi Mehyar. تأثير فوسفات ثلاثي الصوديوم أو حمض الخليك المثبت في تغليفة النشا على المحتوى الميكروبي والخواص الحسية للحم البقر الطازج المبرد
تأثير فوسفات ثلاثي الصوديوم أو حمض الخليك المثبت في تغليفة النشا على المحتوى الميكروبي والخواص الحسية للحم البقر الطازج المبرد تأثير فوسفات ثلاثي الصوديوم أو حمض الخليك المثبت في تغليفة النشا على المحتوى الميكروبي والخواص الحسية للحم البقر الطازج المبرد
Main Entry:
AL-Kasassbeh, Hadeel Ma'moun,
AL-Sawalha, Basem Mohammed, supervisor.
Mehyar, Ghadeer Fawzi, co-supervisor.
University of Jordan (Amman, Jordan). School of Agriculture. Department of Nutrition and Food Technology.
Publication Date:
2020.
Subject:
Nutrition
Food -- Preservation.
Beef -- Quality.
Acetic acid
Polyethylene
Starch industry
Results 1 - 1 of 1
Agency:
Collection:
Call No.:
Item Type:
Status:
Copy:
Barcode:
Media Type:
Theses & Disertations
Thesis
641.49 K19
No Circulation
Available
1
JUF0831348
Compact Disc Read-only Memory