Welcome
user_choices_background_image
Welcome
login container bottom
Search Library Catalog
Duplicate Items
Add to My List

Print
Request
Sorts and Limits


Title: Quantification of Polyphenols, A-Tocopherol and some other Components in Olive Oil and Leaves by Means of Optical Absorption and Fluorescence Spectroscopy : a way to Distinguish between Olive Oil Produced in Jordan from Irrigated and non-Irrigated Area's by Amer W. Al-Wardat. استخدام أطياف التألق والامتصاص الضوئي في تحديد تراكيز مركبات البوليفينول وفيتامين (هـ) وبعض المركبات الأخرى في زيت الزيتون الأردني بأنواعه المروي والبعلي وأوراقه
استخدام أطياف التألق والامتصاص الضوئي في تحديد تراكيز مركبات البوليفينول وفيتامين (هـ) وبعض المركبات الأخرى في زيت الزيتون الأردني بأنواعه المروي والبعلي وأوراقه استخدام أطياف التألق والامتصاص الضوئي في تحديد تراكيز مركبات البوليفينول وفيتامين (هـ) وبعض المركبات الأخرى في زيت الزيتون الأردني بأنواعه المروي والبعلي وأوراقه

Author: al-Wardat, Amer W.
General Notes: Advisor : Khader A. Al-Hassan & Yaser A. Yousef., Advisor : Khader A. Al-Hassan & Yaser A. Yousef.
Publisher: Yarmouk University,
Publication Place: Irbid :
Subject: Olive oil -- Analysis -- Jordan.
Fluorescence spectrometry -- Jordan.

Dissertation Note: Thesis (M. Sc.) Yarmouk University (Irbid, Jordan), Faculty of Science, Department of Chemistry, 2013.
Physical Description: 1 online resource (xix, 136 pages) : PDF
Electronic Location: Abstract
Publication Date: 2013.

Results 1 - 2 of 2
  Agency: Collection: Call No.: Item Type: Status: Item Notes: Barcode: Media Type:
Yarmouk Thesis TP683 .W373 2013 Thesis Available رسالة جامعية متوفرة في قسم المراجع YU551841 Thesis
Yarmouk Arabic Digital Library   No Circulation Available Online   YU589999 Electronic resource