Welcome
user_choices_background_image
Welcome
login container bottom
Search Library Catalog
Duplicate Items
Add to My List

Print
Request
Sorts and Limits

Results 1 - 2 of 2
1. Title: Croplife-B, nitrous oxide and carbon dioxide treatment as means of increasing shelf life of green beans / by Majde Tourke Bani Hani ; supervised by Abbas F. al-Jamali.
تأثير مادة الكروب لايف و أكسيد النتروجين و ثاني أكسيد الكربون على العمر الخزني للفاصوليا الخضراء.
Author: Bani Hani, Majde Tourke.
Publication: 2006.
2. Title: Comparative study of conventional, organic and good agricultural practices (GAP) on yield and quality of plastic house beans (Phaseolus vulgaris L.) / by Samih M. Abubaker ; supervised by Mahmoud Kasrawi, co-supervisor Azmi Aburayyan.
دراسة مقارنة بين أنظمة الزراعة التقليدية و العضوية و الممارسة الجيدة (جاب) على إنتاجية الفاصوليا تحت البيوت البلاستيكية.
Author: [abu Baker, Samih M.]
Publication: 2006.
 
 
Results 1 - 2 of 2
Duplicate Items
Add to My List

Print
Sorts and Limits