Welcome
user_choices_background_image
Welcome
login container bottom
Search Libraries Catalogue
Duplicate Items
Add to My List

Print
Sorts and Limits


Title: Extension the shelf-life and improving the quality of smoked turkey breast using probiotics and acidulants under refrigerated storage (4˚c) / by Salameh Mohammad Salameh al-Qaraleh ; Supervised by Prof. Dr. Basem al-sawalha, Dr. Malek Haddadin. (زيادة مدة الصلاحية وتحسين الجودة لمنتج صدر الحبش المدخن باستخدام البروبيوتيكوالمواد الحامضية ، تحت ظروف تخزين مبردة (C4
(زيادة مدة الصلاحية وتحسين الجودة لمنتج صدر الحبش المدخن باستخدام البروبيوتيكوالمواد الحامضية ، تحت ظروف تخزين مبردة (C4 (زيادة مدة الصلاحية وتحسين الجودة لمنتج صدر الحبش المدخن باستخدام البروبيوتيكوالمواد الحامضية ، تحت ظروف تخزين مبردة (C4

Author: al-Qaraleh, Salameh Mohammad Salameh, author.
al-sawalha, Basem, supervisor.
Haddadin, Malek, co-supervisor.
The University of Jordan (Amman, Jordan). School of Agriculture. Department of Nutrition and Food Technology.

General Notes: Stencil., Stencil.
Includes appendix., Stencil.

Subject: Food -- Storage.
Food -- Quality.
Food additives .
Probiotics.
Food industry and trade.

Dissertation Note: Thesis (M.Sc. in Food Science)--The University of Jordan (Amman, Jordan), School of Agriculture , Department of Nutrition and Food Technology, 2016.
Physical Description: 89 leaves : illustrations ; 1 CD-ROM
Publication Date: 2016.

Results 1 - 2 of 2
  Agency: Collection: Call No.: Item Type: Status: Copy: Barcode: Media Type:
Theses & Disertations Thesis 664.9398 Q1 No Circulation Available 1 JUF0782679 Thesis
Theses & Disertations Thesis 664.9398 Q1 No Circulation Available 1 JUF0782680 Compact Disc Read-only Memory